Mijnbrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Zet je buurtsite op je telefoon! Klik eerst op en daarna op    Zet op beginscherm
Fijne zomer in Brakkenstein!

UitgelichtGids

De wijkraad van Brakkenstein is een vereniging met gewone leden en bestuursleden. De vereniging is opgericht in 1967 en zet zich in voor de belangen van de wijk en haar bewoners. Het bestuur vergadert ongeveer 6x per jaar over onderwerpen die van belang zijn voor de wijk Brakkenstein. Minimaal 1 x per jaar organiseert zij een openbare wijkraadsvergadering. U kunt contact opnemen met de Wijkraad via het onderstaande mailadres.
Wij zijn bezig met het starten van een energiecoöperatie met en voor de buurtbewoners ( wijken Brakkestein, Heyendaal en St Anna ). We richten ons in eerste instantie op het realiseren van zonnedaken of installaties met zonne-panelen. Wie doet mee? Samen maken we een duurzame buurt !
Ik ben zangdocente en heb in de buurt mijn zangstudio aan huis. Op dit moment zoek ik nog enthousiaste deelnemers , zangers en zangeressen voor een Popkoortje in oprichting. De bedoeling is een klein koortje op te richten op beginnersniveau van max 10 mensen. Twee tot driestemmig zingen is het plan. Voor meer info mail of bel 0634642291
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.