Lunchpauze training Aquarunning op maandag

Aquarunning

  • 289 weergaven

Details

Maandag 27 mei 2024 van 12:00 tot 13:00 uur
Afgelopen
Erica Terpstra Sportfondsenbad
Kwakkenbergweg, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 1 juli 2024

Aquarunning op maandag in de lunchpauze! Tot aan de zomervakantie kun je deelnemen aan aquarunning in het Erica Terpstrabad. De trainingen vinden plaats op maandag van 12.00 tot 13.00 uur in het 25 meter wedstrijdbad. Afhankelijk van het aantal deelnemers zijn er 1 of 2 banen beschikbaar. Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, zonder de schokbelasting van het hardlopen.

Tijdens de aquarunning trainingen draag je een wetbelt en voer je loopvormen en intervaltraining uit in een baan in het zwembad, vergelijkbaar met een hardlooptraining op de atletiekbaan. De wetbelt zorgt ervoor dat je verticaal in het water blijft en je hoofd boven water blijft. Aquarunning is low-impact en wordt zonder muziek uitgevoerd. De trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Voor slechts 72 euro kun je deelnemen aan 6 trainingen, of je kunt een losse training volgen voor 13 euro. Inschrijven is noodzakelijk en kan via e-mail naar , WhatsApp, telefonisch op: 0623165907, of via de online inschrijfknop. De laatste training in het binnenbad voor de zomervakantie is op 1 juli. Let Op! Op maandag 20 mei (Pinksteren) is er geen training!


Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer