Kom op dinsdagavond in beweging met aquarunning

Aquarunning

  • 168 weergaven

Details

Dinsdag 11 juni 2024 van 20:30 tot 21:30 uur
Afgelopen
Sportfondsenbad Nijmegen-West
Planetenstraat, Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op dinsdag tot en met 2 juli 2024

Werk aan je uithoudingsvermogen, verbeter je hardlooptechniek en versterk je corestabiliteit tijdens de aquarunning training elke dinsdagavond tot aan de zomervakantie, van 20.30 tot 21.30 uur, in het 50 meter wedstrijdbad van Sportfondsenbad Nijmegen-West. Let op: er zijn geen trainingen tijdens de week van Pasen en Pinksteren. Aquarunning biedt een effectieve manier om aan je hardloopvaardigheden te werken, je corestabiliteit te verbeteren en je conditie op te bouwen, zonder dat je de impact van traditioneel hardlopen ervaart. De trainingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Voor slechts 72 euro kun je deelnemen aan 6 trainingen, of je kunt een losse training volgen voor 13 euro. Inschrijven is noodzakelijk en kan via e-mail naar , WhatsApp, telefonisch op: 0623165907, of via de oranje inschrijfknop. De laatste training in het binnenbad voor de zomervakantie is op 2 juli. Let op! Op 21 mei is er geen training.

Inschrijven
Inschrijven kan met een e-mail naar of via WhatsApp of telefonisch op: 0623165907 of via de oranje button met inschrijven op de site 
www.aquarunning.nl.
Bij de inschrijving krijg je een waardebon van Lopers Company Nijmegen t.w.v. 20 euro om een paar wandelschoenen of hardloopschoenen te kopen.


Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus

Over de organisator

Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer