Welkom op de woensdagmiddag om gezellig te tafeltennissen.

Tafeltennis woensdagmiddag

  • 124 weergaven

Details

Woensdag 12 juni 2024 van 13:00 tot 16:00 uur
Afgelopen
Heyendaalseweg 239, Nijmegen
Terugkerende activiteit
Wekelijks op woensdag tot en met 12 juni 2024

Is het niet weer eens tijd om de tafeltennisbatjes uit de kast te halen en mee te doen aan onze gezellige tafeltennismiddag! Elke woensdagmiddag organiseren een aantal enthousiaste wijkbewoners van Nijmegen-Zuid een sportieve en gezellige middag vol tafeltennisplezier. Het maakt niet uit of je een ervaren tafeltennisser bent of een beginner, iedereen is van harte welkom!

Deze tafeltennismiddag draait om gezelligheid, sporten en bewegen. Het is de perfecte gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten, je tafeltennisvaardigheden te verbeteren of gewoonweg een leuke tijd te hebben. Of je nu wilt ontspannen, actief bezig wilt zijn of gewoon wilt genieten van een praatje, deze middag biedt voor elk wat wils.

Tijdens de middag is er ook een gezellige bar open, waar je kan genieten van een kopje koffie of thee, of een verfrissend glaasje. De perfecte manier om de gezelligheid te verhogen en een praatje te maken met andere deelnemers.

Het beste van alles is dat deelname aan deze tafeltennismiddag zonder verplichting of inschrijving is. Je kunt gewoon komen opdagen, meespelen en genieten van de activiteit!
De kosten bedragen slechts €4,50 per keer deelnemen, inclusief een kopje koffie of thee.

Deelnemers aan deze tafeltennismiddag zijn gemiddeld 50+, maar iedereen is natuurlijk van harte welkom. De diversiteit aan leeftijden zorgt voor een leuke mix van ervaring en enthousiasme, wat de middag nog levendiger maakt.

De tafels staan of zetten we klaar, de balletjes liggen te wachten – kom gewoon langs en doe mee met onze wekelijkse tafeltennismiddag! We hopen je te verwelkomen op de woensdagmiddag, van 13:00 tot 16:00 uur, in Roomsch-Leven aan de Heyendaalseweg 239, Nijmegen. Wil je meer weten dan kun je contact opnemen met Cor via zijn e-mailadres: .

###

Over ons: Onze tafeltennismiddag wordt georganiseerd door gepassioneerde wijkbewoners die het belang van gezelligheid, sporten en bewegen erkennen. Inmiddels zijn er ook al een aantal oud-leden van MOVC binnengewandeld en spelen nu mee. We geloven dat tafeltennis een geweldige manier is om actief te blijven, sociale contacten op te bouwen en plezier te hebben. Kom en doe met ons mee!

Over de organisator

Tafeltennis woensdagmiddag
Woensdag, vrije inloop tafeltennis middag in Roomsch Leven.Sport, bewegen en gezelligheid zonder lidmaatschap.... Lees meer