Blijf actief deze zomer met aquarunningtrainingen in buitenbad Sportfondsenbad Nijmegen-West

Aquarunning

  • 75 weergaven

Details

Maandag 22 juli 2024 van 19:00 tot 20:00 uur
Over 10 dagen
Sportfondsenbad Nijmegen-West
Planetenstraat, Nijmegen, Nederland

Zomervakantie 2024 biedt dè kans om actief te blijven met aquarunningtrainingen in regio Nijmegen. Maandagavond van 19.00 tot 20.00 uur op 8, 22, 29 juli, 5, 12 augustus, zijn er trainingen in het buitenbad van Sportfondsenbad Nijmegen West, gelegen aan de Planetenstraat 65. Op 12 augustus is de training misschien in het binnenbad, omdat er een kamp op het zwembadterrein is. Deze aquarunningtrainingen zijn ideaal om af te koelen na een warme dag of als aanvulling op je hardlooptrainingen. Geschikt voor elk niveau: beginners, gevorderden en vergevorderden kunnen terecht in het gehele buitenbad. Vooraf inschrijven is verplicht.

Het complete pakket van vijf trainingen kost 62,50 euro, terwijl een losse training 13,50 euro kost, mits er plek beschikbaar is. Het is mogelijk om een vervanger te regelen als je zelf afwezig bent. Het is wel noodzakelijk om van te voren aan te geven wie er op welke training aanwezig is. Na je reservering ontvang je een betaalverzoek voor het totaal aantal geboekte trainingen en ben je verzekerd van deelname. Inschrijvingen worden verwerkt op volgorde van ontvangst. Bij volle capaciteit wordt een wachtlijst gehanteerd.

Inschrijven of meer informatie?

https://www.aquarunning.nl/aquarunning-buitenbad-sportfondsenbad-nijmegen-west-maandag-19-00-20-00-zomervakantie/

WhatsApp: 0623165907 of 

Voor wie
Volwassenen
Waarover
Sport en bewegen
Wat
Workshop / cursus
Waar
Alle wijken / nvt

Anderen uitnodigen

Wil je dat nog meer mensen meedoen? Nodig ze uit!
Print uitnodiging

Over de organisator

Aquarunning
Bij aquarunning werk je aan je hardlooptechniek, corestabiliteit en conditieopbouw voor het hardlopen, terwijl je met een wetbelt om in e...... Lees meer