Soep delen op Groene Vrijdag

Groene Vrijdag

  • 901 weergaven

Details

Vrijdag 6 november 2020 van 09:00 tot 15:00 uur
Afgelopen
Nijmegen
Nederland

Vandaag is het weer Groene Vrijdag, de dag waarop we Nijmegen groener en mooier maken. Vanwege corona is deze derde editie grotendeels online. Er zijn leuke, informatieve filmpjes, online vragenuurtjes en je kunt gratis kijken naar de film 2040. We leggen de nadruk op sociale duurzaamheid: we gaan soep maken voor de Voedselbank en Stichting Straatmensen! Met duurzame, lokale producten en met hulp van lokale bedrijven, organisaties en instellingen die ze verwerken én delen. Ook met jou, want we delen het recept. Zo maken we toch een verbinding in een jaar waarin dat zo beperkt kan. Samen aan de slag: deel(je)keuken! Uiteraard coronaproof.


Groene Vrijdag is in 2018 ontstaan als afsluiting van het Green Capital-jaar en is inmiddels een jaarlijks terugkerend evenement. Met bijdragen van scholen, partners, vrijwilligers, gemeente én inwoners.


Kijk op www.groenevrijdagnijmegen.nl voor het programma.

Over de organisator

Groene Vrijdag
Groene Vrijdag Nijmegen vond voor het eerst op 14 december 2018 plaats als afsluiting van Nijmegen European Green Capital. Inmiddels is d...... Lees meer