Yogapathy®: rustige yoga in heerlijk warme ruimte

  • 13 weergaven

Details

Maandag 28 september 2020 van 11:30 tot 13:00 uur
Afgelopen
Gerard Noodtstraat 40
Nijmegen, Nederland
Terugkerende activiteit
Wekelijks op maandag tot en met 12 oktober 2020

Yogapathy® wordt gegeven bij Hot Yoga House. Het is een serie milde yogaoefeningen met een niet te onderschatte werking op lichaam en geest. De ruimte is heerlijk warm: 32 graden C. De les is geschikt voor iedereen, ook als je wat ouder bent, lichamelijke beperkingen hebt en actieve vormen van Hot Yoga (tijdelijk) te intensief zoor je zijn. De meeste oefeningen zijn zittend of liggend.

De les is rustig en wordt langzaam opgebouwd. Na het wakker maken en mobiliseren van alle gewrichten, gaan we verder met oefeningen voor de organen. Lever, nieren, alvleesklier, milt, maag en de darmen gaan beter werken en dragen bij aan een goede spijsvertering en een verbeterd immuunsysteem. Het hormonale systeem komt meer in balans. Oefeningen voor de rug werkend versterkend en helpen energieblokkades op te heffen. Het laatste deel van de les is gericht op meditatie en ontspanning. Na de les zul je ontspannen en tevreden de studio weer verlaten.

De lessen op 31 augustus en 6 september kun je uitproberen met een intro kaart voor € 20, deze is 2 weken geldig. Daarna kun je verder oefenen met een 5 of 10 lessenkaart. Ook via de Meedoenregeling kun je de lessen betalen.

Meld je aan voor Yogapathy® door een e-mail te sturen naar en registreer je alvast op www.hotyogahouse.nl. Via de website kun je een intro kaart aanschaffen en betalen met  iDEAL.

Over de organisator

Danielle Mainzer
Sinds 2012 geef ik samen met andere docenten les in mijn eigen Hot Yoga House: Bikram, Core, Yin en Yogapathy. Actieve en rustige lessen voor fitness, gezondheid en verdieping.... Lees meer