Op de digitale koffie bij boswachter Ellen

  • 53 weergaven

Details

Donderdag 11 februari 2021 van 16:00 tot 17:00 uur
Afgelopen

Woon jij vlak bij de Mookerheide? Wandel je regelmatig op de Sint-Jansberg, ga je graag naar Heumensoord? Ellen Luijks, boswachter bij Natuurmonumenten kletst graag met je over de natuur in het Rijk van Nijmegen.

In deze tijd is bij elkaar komen lastig. De koffiemiddagen hebben dan ook al een tijd stil gelegen. Wij merkten dat er wel behoefte is aan deze middagen, daarom gaan wij een proef starten om deze middagen digitaal te doen. Boswachter Ellen Luijks zit 11 februari klaar tussen 16.00 en 17.00 uur klaar  om al je vragen over de natuur te beantwoorden of gewoon gezellig te kletsen. 

Hoe reserveer je een plekje?
 Aanmelden via natuurmonumenten.nl/rijk-van-nijmegen en dan doorklikken naar agenda. 

Boek een ticket voor het online koffiemoment. Ongeveer een uur voor aanvang ontvang je op het opgegeven mailadres een link waarmee je via Microsoft Teams kunt deelnemen aan deze online lezing. Een account of speciale software zijn niet nodig. Zodra je op de link klikt, opent hij automatisch in je internetbrowser en kun je als gast de presentatie bijwonen.

Dus: niet op locatie in het natuurgebied maar vanuit thuis met je eigen kopje koffie of thee. Je bent van harte welkom, ook kinderen zijn welkom in dit spreekuur! 

Over de organisator

Ellen Luijks
Als boswachter Communicatie & Beleven heet ik namens Natuurmonumenten je graag welkom in het Rijk van Nijmegen. Heb je vragen? Stel ze gerust.... Lees meer