Mijnbrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

brief veiligebuurt-appHet is nog even zoeken op de website waar ik mijn vraag/berichtje het beste kan plaatsen. Ik heb gekozen voor de groep Buurtverbeteringen, omdat de brief over de Veiligebuurt-app daar zeker aan kan bijdragen, maar... Onlangs hebben wij een brief ontvangen waarin wij als Brakkensteiners uitgenodigd worden om mee te doen met de Veiligebuurt-app in een buurtgroep met Groenewoud, Brakkenstein en/of Heijendaal De brief is niet ondertekend. Weet iemand van wie deze brief komt? 

Heeft iemand al ervaring met de Veiligebuurt app?

Betekent het dat zowel de wijken Groenewoud, Brakkenstein en Heijendaal in één buurtgroep geplaatst zijn? Is dat niet wat veel?

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Ellen Veugelers

Deel dit bericht!

Reacties

Henk Sikking
2 september 2017

Beste Ellen,
Mooi dat je gebruik maakt van mijnbrakkenstein. Ik heb de brief niet ontvangen, ik woon in de Kanunnik Boenenstraat. Een ander lid van onze werkgroep heeft de brief wel ontvangen en ze twijfelt of ze zich moet aanmelden omdat ze het niet prettig vindt als er geen afzender bij staat. Dat heb ik zelf ook. Ik heb gekeken in de app store, daar zie ik de app staan. Ik heb op Google ook nog even gezocht en daar las ik iets meer over de achtergronden, bij de ontwikkeling is een Nijmegenaar betrokken.
Er zijn meer buurt-apps. Ik kan je hier als je wilt meer over vertellen, mijn tel nr is 06-25356417. Hartelijke groet Henk Sikking.
Groet Henk.