MijnBrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Lichtjestocht op Landgoed MookerheideOp 15 december a.s. organiseert Natuurmonumenten een bijzondere activiteit. Voor de eerste keer wordt op Landgoed Mookerheide een lichtjestocht georganiseerd. Vanaf 18.00 uur tot 21.00 uur zijn alle kinderen, moeders, vaders, oma’s, opa’s en iedereen welkom om de lichtjestocht van 2,5 km te wandelen. De kerstsfeer kan dan op Landgoed Mookerheide beleefd worden.

Onder het sterrenlinken wandel je naar de sterrenwachters. Misschien zie je bij goed weer de kerstster wel door de telescopen. Een lied zal weerklinken. De herdertjes zijn deze avond in het veld. Hun schapen vinden het fijn om geknuffeld te worden. Midden in de winternacht vertelt een verhalenverteller het aloude, bijzondere kerstverhaal. Om op te warmen is er tijdens de tocht lekkere warme chocomel. En meer…

Komt allen tezamen bij de lichtjestocht op Landgoed Mookerheide! Kom verlicht, dat is extra leuk. Versier jezelf met lampjes en lichtjes of breng een lampion mee. Geen zaklamp!

Praktische informatie 

Tijdens deze avond op 15 december word je vanaf 18.00 uur welkom geheten bij de kassen op Landgoed Mookerheide. Je kunt tot maximaal 21.00 uur over de wandeling doen. Dit is een gezinsactiviteit. Wil je ook mee? Meld je dan aan. Voor deze activiteit is vooraf inschrijven noodzakelijk! Dat doe je via https://www.natuurmonumenten.nl/landgoed-mookerheide en dan doorklikken naar agenda.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.