MijnBrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Oliebollen kraam

  • 9 reacties

  • Nieuws

Beste wijkbewoners, 

Recent is er een oliebollen kraam gekomen aan het begin van heumensoord en ik ben hier niet blij mee . Om minstens 2 redenen : geur overlast van bakolie en het is geen verfraaiing aan het begin van dit stukje natuur gebied. 

Graag wil ik reacties ontvangen om te polsen hoe andere wijkbewoners hierover denken. Dank en groet yvette. 

Deel dit bericht!

Reacties

Patricia Verhelst
14 december 2018

Dag Yvette, ik vind het ook zeker geen aanwinst voor de wijk. Het stinkt inderdaad erg naar bakolie. Geen idee of de gemeente vergunning verleend heeft voor deze kraam.

flore d
14 december 2018

Ik ben er ook helemaal niet blij mee. Inderdaad, vieze oliegeur en overlast van vreselijk onhandig parkerende oliebollenklanten. Dit hoort bovendien niet thuis bij een bos. Weg ermee.

Annemiek van Kuik
15 december 2018

Hoi Yvette, helemaal eens wij zijn er ook niet blij mee om dezelfde redenen.
Een van de buren wist te vertellen dat gemeente Heumen de vergunning heeft afgegeven, voor oliebollen- en frietkraam.

flore d
15 december 2018

Ik denk dat we zowel de gemeente Nijmegen als Heumen moeten aanschrijven hierover.

Yvette Hexspoor
16 december 2018

Goed idee om te reageren naar gemeente Nijmegen en Heumen ; hoe meer reacties hoe beter het is . Een buurman is ook al flink bezig met een protest stem te laten horen .

Titia Streefland
16 december 2018

Mijn Brakkenstein betekent volgens mij niet dat je alles naar je
hand kunt zetten.
Deze ondernemer heeft een vergunning en is na 31 december weer weg.Als er overlast is door bv.oud vet dan moet dat vet vervangen worden.Staan mensen fout geparkeerd dan moet dat worden gemeld.
Verder is dit gewoon een ondernemer met toestemming om daar en nu oliebollen te verkopen.Tot zover.

Yvette Hexspoor
16 december 2018

Ben het gedeeltelijk met je eens en deze ondernemer heeft ook een vergunning vanaf 1 januari om friet te verkopen . Oliebollen verkoop tm 31dec is voor mij geen groot probleem , maar wel daarna .

Titia Streefland
16 december 2018

Tja frites in Brakkenstein is voldoende te krijgen.De Fest en de cafetaria op de Heijendaalseweg.Oliebollen en ijs zijn typische seizoensprodukten want ijs wordt ook aan de ingang van Heumensoord verkocht in het lente/zomer/herfstseizoen.
Goed om in gesprek te blijven met de gemeente om alles in goede banen te leiden.Mooie feestdagen allemaal!

Liesbeth Meijer
1 januari 2019

Ik vind het helemaal geen probleem, sterker nog: het zijn de HEERLIJKSTE OLIEBOLLEN, zeer vriendelijke eigenaren, die met hard werken hun geld verdienen, staan op een plek waar niemand last van heeft. En neem me niet kwalijk, de geur van oliebollen vet, nou ja zeg. en hun friet is ook nog eens goed, dus ik zeg, goed en blijf!! vr groet, Liesbeth

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.