Mijnbrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Jos van der Meulen

Over Jos

Buurt pluspunten
De wijk Brakkenstein biedt de studenten van de HAN mogelijkheden om maatschappelijk relevante vraagstukken op te pakken of initiatieven uit de wijk te ondersteunen. Op deze wijze hopen we een structurele band met de wijk op te bouwen en de studenten een reeele kijk op de maatschappij te bieden zodat ze goed voorbereid als professional in de toekomst aan de slag gaan. Alle mensen die ik tot nu heb ontmoet reageren positief op het idee dat studenten aan de slag gaan in de wijk. Betekenisvol bezig zijn geeft een goed gevoel!!!
Werk
Ik ben als docent en kwartiermaker werkzaam binnen de HAN (Hoge School van Arnhem en Nijmegen) en dan specifiek voor de Zorgalliantie een netwerk dat mede door de HAN wordt geinitieerd. Daarnaast zijn de SWON/ NIM, ZZG (Boszicht).
Vrije tijd
Ik heb een border collie en ik drijf schapen, daarnaast wroet ik graag in de grond en draai muziek uit de jaren 60 de periode waar ik als puper mijn muzikale smaak heb ontwikkeld.

Groepen & bedrijven

Jos is nog niet betrokken bij groepen of bedrijven.
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.