Mijnbrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Veelgestelde vragen


Hieronder vind je antwoorden op veelgestelde vragen. 

Hoe doe ik mee op deze site?
Leuk dat je mee wil doen op deze site! Door je in te schrijven maak je een persoonlijk profiel aan. Daarna plaats je zelf (nieuws)berichten, foto's, een opiniepeiling, zet je activiteiten in de agenda, bied je spullen te koop aan op het prikbord of vraag je hulp via Elkaar Helpen. Ook kun je een pagina maken voor je initiatief, project of organisatie. Bovendien ontvang je via de buurtmail een update over alles wat er bij jouw in de buurt gebeurt.

Wat heb ik voor het inschrijven nodig?
Je kunt inschrijven met je Facebook profiel. Als je bent ingelogd in Facebook vragen we Facebook naar je naam, e-mailadres en profielfoto. Dit zijn de enige gegevens die we van Facebook ontvangen, Facebook ziet geen andere gegevens die je bij het buurtplatform invult. Het enige dat je hierna nog moet invullen is je postcode met huisnummer en aanklikken dat je geen robot bent. Ook is het mogelijk om direct de naam van een bedrijf of organisatie aan te geven, dit maken we dan direct aan. Verderop in het proces vragen we je om de gegevens van je bedrijf aan te vullen.
Voor het inschrijven zonder Facebookprofiel heb je een e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord nodig. Tijdens het inschrijven vragen we je voornaam en achternaam. Zo houden we het persoonlijk, dat vinden we prettig. Je adres hebben we nodig om je te laten zien wat er bij jou in de buurt gebeurt.

Hoe log ik in?
Om te kunnen inloggen moet je je eerst inschrijven. Ben je al ingeschreven? Log dan in met het e-mailadres en het wachtwoord dat je tijdens het inschrijven opgaf. Inloggen met Facebook is nog simpeler: het enige dat je hoeft te doen is klikken op de knop ‘inloggen met Facebook’ en klaar!

Ik ben mijn wachtwoord kwijt. Hoe verder?
Vraag dan even een nieuw wachtwoord aan door bij Inloggen te kiezen voor de optie 'Wachtwoord vergeten?'. Je ontvangt dan van ons een mailtje met een link waarmee je een nieuw wachtwoord opgeeft.

Geen e-mail ontvangen?
Onze mail is waarschijnlijk door jouw e-mail programma in een aparte map geplaatst. Vaak is dat de map 'spam' of 'reclame'.

Welk e-mail adres heb ik gebruikt om in te loggen?
In veel gevallen weet je internetbrowser welk e-mailadres je gebruikt. Weet ook je systeem het niet meer? Geen nood! Stuur via 'Vragen & Contact' (onderaan je website) even een berichtje. Binnen een paar werkdagen ontvang je dan bericht.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?
Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord. Klik dan op je profielfoto rechtsboven. Kies in het menu 'Profielinstellingen' en 'Wachtwoord' en verander vervolgens je wachtwoord.

Kan ik berichten anoniem plaatsen?
Nee. Met de buurtsite willen we contact tussen buurtbewoners en organisaties uit de wijk op een laagdrempelige manier stimuleren. Wij denken dat dit het beste gaat wanneer je elkaar kunt aanspreken bij je voornaam. Vandaar dat we aan iedereen naam en e-mailadres vragen, de naam wordt standaard zichtbaar op de site, het e-mailadres en je adres niet.

Hoe pas ik mijn instellingen aan?
Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord. Klik dan op je profielfoto rechtsboven. Kies in het menu 'Profielinstellingen'. 

Wat is de Buurtmail? Hoe werkt dat?
Om het gebruikers van de buurtsite makkelijk te maken ontvang je standaard een buurtmail met daarin alle laatste ontwikkelingen uit jouw buurt. Dat kan dus alleen als je een profiel hebt gemaakt. De inhoud van deze Buurtmail en frequentie bepaal je zelf. Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord. Klik dan op je profielfoto rechtsboven. Kies in het menu 'Profielinstellingen' en 'Buurtmail'.  Hier kun je je ook afmelden voor de Buurtmail.

Ik heb een nieuw mailadres. Hoe geef ik dat door?
Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord. Klik dan op je profielfoto rechtsboven. Kies in het menu 'Profielinstellingen' en 'Algemeen'. Vul je nieuwe e-mail adres in, je krijgt van ons een e-mail om te bevestigen dat jij dit zelf hebt aangevraagd.

Hoe pas ik mijn berichten aan?
Als je bent ingelogd kun je alle type berichten die je hebt gemaakt aanpassen of verwijderen. Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord. Klik dan op je profielfoto rechtsboven en 'mijn berichten'. Alle nieuwsberichten, activiteiten, advertenties, vragen, aanbod, buurtverhalen, buurtfoto's die je hebt geplaatst kun je hier aanpassen.

Hoe voeg ik een organisatie of groep toe?
Nadat je eerst als persoon hebt ingeschreven, voeg je nieuwe of bestaande groepen en organisaties toe aan je persoonlijke profiel. Log in op de site met je e-mailadres en wachtwoord. Klik dan op je de knop 'Toevoegen' rechtsboven en kies 'groep' of 'bedrijf'. Zo maak je snel en makkelijk een eigen pagina voor je bedrijf, organisatie, club of andere type groep om te communiceren naar de buurt.

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.