Menu

BUUR

Met BUUR creëren we een woonkamer waar iedereen zich op zijn plek kan voelen, een plek waar ontmoeting centraal staat. De ontmoeting tussen generaties en (eet)culturen, vernieuwing en nostalgie. Kom binnen voor een goede kop koffie, een snelle lunch of juist om lekker lang te tafelen. Ook is er ruimte om in ontspannen sfeer te werken of om even weg te zakken in een luie stoel.


BUUR is begaan met de wereld om zich heen, met wat er leeft en groeit. Alleen kun je de wereld niet veranderen, maar juist daarom maken wij graag een begin! Voedselverspilling is in onze maatschappij aan de orde van de dag. Heeft een paprika een bobbeltje of is een wortel niet perfect oranje, dan gooien we ‘m toch weg? Het redden van deze producten biedt ons de kans om een deel van onze kaart te vullen met uiteenlopende gerechten, bereid met mooie groentes. Groentes waar niks mis mee is, maar die menigeen toch links laat liggen.


Naast lekker eten en drinken bieden we ook leer-werkplekken aan. Of je nu een opleiding volgt of in een re-integratietraject zit, bij ons kan je ervaring opdoen in de horeca. Kijk op www.wijkplaatsbuur.nl voor meer informatie.

 

Laatste berichten