Test je ook mee?
Wij werken aan een nieuwe lay-out.
Vanaf 2 april is deze beschikbaar. Wil je de nieuwe lay-out alvast gebruiken?
Test nu mee en laat ons weten wat je er van vindt!
Ik doe mee! Liever niet
Menu

Kanunnik Boenenstraat 18 a, Nijmegen, Nederland

06 25356417
henksikking@hotmail.com
mijnbrakkenstein.nl

In 2016 heeft de gemeente besloten dat wijken/stadsdelen die gebruik willen maken van de bestaande wijkwebsites hier zelf actief in moeten zijn.

Daarom heeft een groepje vrijwilligers uit Brakkenstein de handen uit de mouwen gestoken om de bestaande website mijnnijmegenzuid voor Hatert, Hatertse Hei, Grootstal en Brakkenstein nieuw leven in te blazen. De gemeente betaalt de kosten van de website, de vergader, scholing- en promotiekosten. 

De werkgroep kreeg in de loop van 2016  toestemming van de gemeente om een eigen buurtsite te maken, namelijk mijnbrakkenstein.  

De wijkwebsite stelt zich als doel een digitaal dorpsplein in te richten, waar bewoners, ondernemers, organisaties zich kunnen presenteren, informatie kunnen plaatsen, hulp kunnen vragen en kunnen aanbieden. 

We werken nauw samen met de redactie van het wijkblad bijvoorbeeld door de agenda het hele jaar up to date te houden. 

Van links naar rechts ziet u

Rogier Teerenstra  is beheerder van de wijkwebsite van Nijmegen-Zuid, hij helpt ons met maken van een goed werkende website.

Annelies de Wildt, lid van de wijkraad van Brakkenstein, ze verzorgt onder meer de fotografie.

Henk Sikking, lid van wijkraad en redactie van wijkblad Brakkenstein, contacten met scholen en organisaties.

Patricia Verhelst, wijkbewoonster,  werkzaam als communicatie adviseur van een gemeente in Gelderland, helpt de werkgroep bij het schrijven en het zich profileren.

Hannie van der Meer, van het sociaal wijk team zuid, helpt ons met de contacten naar de gemeente en de organisaties. Hannie is sinds 2017 geen lid meer van de werkgroep.

Ron Reefman, redactielid van wijkblad Brakkenstein, onder meer contacten met de ondernemers. Ron is in juli 2018 onverwachts overleden.


Laatste berichten

Jumbo Plaatjes verzamelen voor ouderen in Brakkenstein

Jumbo Plaatjes verzamelen voor ouderen in Brakkenstein

Henk Sikking (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 5 maart 2019

Als verpleegkundige werk ik in de wijk Brakkenstein waar veel ouderen wonen. Ik ben erg enthousiast geworden over het plakboek over de geschiedenis van Nijmegen uitgegeven door de Jumbo. Dit bracht ik dan ook onder de...

Lees verder
Complimenten in de wijk

Complimenten in de wijk

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 28 februari 2019

Op vrijdag 1 maart is het de Nationale Complimentendag . Een mooi moment om aandacht te schenken aan het compliment als instrument voor verbinding in de wijk. Het ongemakkelijke compliment Het...

Lees verder
Websitestatistieken januari 2019

Websitestatistieken januari 2019

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 3 februari 2019

*Poef* - en januari van 2019 is alweer voorbij! 2019...het klinkt nog steeds een beetje als science fiction, wanneer ik dat jaartal opschrijf. Maar bij deze dan toch: de websitestatistieken van de eerste maand van...

Lees verder
Kom je ook? Stip Zuid bestaat 5 jaar

Kom je ook? Stip Zuid bestaat 5 jaar

Henk Sikking (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 1 februari 2019

Beste bewoners, (oud-)collega, partner, In februari 2014 opende Stip haar eerste locatie in Hatert. Inmiddels zijn er 10 Stips in heel Nijmegen. Stip Zuid heeft door die jaren heen tientallen duizenden bezoeken...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein »