Menu

Kanunnik Boenenstraat 18 a, Nijmegen, Nederland

06 25356417
henksikking@hotmail.com
mijnbrakkenstein.nl

In 2016 heeft de gemeente besloten dat wijken/stadsdelen die gebruik willen maken van de bestaande wijkwebsites hier zelf actief in moeten zijn.

Daarom heeft een groepje vrijwilligers uit Brakkenstein de handen uit de mouwen gestoken om de bestaande website mijnnijmegenzuid voor Hatert, Hatertse Hei, Grootstal en Brakkenstein nieuw leven in te blazen. De gemeente betaalt de kosten van de website, de vergader, scholing- en promotiekosten. 

De werkgroep kreeg in de loop van 2016  toestemming van de gemeente om een eigen buurtsite te maken, namelijk mijnbrakkenstein.  

De wijkwebsite stelt zich als doel een digitaal dorpsplein in te richten, waar bewoners, ondernemers, organisaties zich kunnen presenteren, informatie kunnen plaatsen, hulp kunnen vragen en kunnen aanbieden. 

We werken nauw samen met de redactie van het wijkblad bijvoorbeeld door de agenda het hele jaar up to date te houden. 

Van links naar rechts ziet u

Rogier Teerenstra  is beheerder van de wijkwebsite van Nijmegen-Zuid, hij helpt ons met maken van een goed werkende website.

Annelies de Wildt, lid van de wijkraad van Brakkenstein, ze verzorgt onder meer de fotografie.

Henk Sikking, lid van wijkraad en redactie van wijkblad Brakkenstein, contacten met scholen en organisaties.

Patricia Verhelst, wijkbewoonster,  werkzaam als communicatie adviseur van een gemeente in Gelderland, helpt de werkgroep bij het schrijven en het zich profileren.

Hannie van der Meer, van het sociaal wijk team zuid, helpt ons met de contacten naar de gemeente en de organisaties. Hannie is sinds 2017 geen lid meer van de werkgroep.

Ron Reefman, redactielid van wijkblad Brakkenstein, onder meer contacten met de ondernemers. Ron is in juli 2018 onverwachts overleden.


Laatste berichten

Websitestatistieken december 2018

Websitestatistieken december 2018

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 8 januari 2019

Het is alweer het nieuwe jaar 2019: hierbij de websitestatistieken van het laatste staartje van 2018, december. Gelukkig blijkt dat het online dorpsplein van Brakkenstein ook in deze laatste maand van het jaar nog...

Lees verder
Websitestatistieken november 2018

Websitestatistieken november 2018

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 3 december 2018

Hierbij de websitestatistieken van afgelopen november 2018 . En gelukkig zien we dat het online dorpsplein van Brakkenstein nog steeds gestaag door groeit! Hieronder lees je het overzicht van het gebruik de...

Lees verder
Websitestatistieken september 2018

Websitestatistieken september 2018

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 23 oktober 2018

Hierbij de websitestatistieken van september 2018. En jawel, ook sinds de vorige update (alweer uit juni dit jaar) blijkt dat het online dorpsplein van Brakkenstein nog steeds groeit! Hieronder lees je het overzicht...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein »