Menu

Kanunnik Boenenstraat 18 a, Nijmegen, Nederland

06 25356417
henksikking@hotmail.com
mijnbrakkenstein.nl

In 2016 heeft de gemeente besloten dat wijken/stadsdelen die gebruik willen maken van de bestaande wijkwebsites hier zelf actief in moeten zijn.

Daarom heeft een groepje vrijwilligers uit Brakkenstein de handen uit de mouwen gestoken om de bestaande website mijnnijmegenzuid voor Hatert, Hatertse Hei, Grootstal en Brakkenstein nieuw leven in te blazen. De gemeente betaalt de kosten van de website, de vergader, scholing- en promotiekosten. 

De werkgroep kreeg in de loop van 2016  toestemming van de gemeente om een eigen buurtsite te maken, namelijk mijnbrakkenstein.  

De wijkwebsite stelt zich als doel een digitaal dorpsplein in te richten, waar bewoners, ondernemers, organisaties zich kunnen presenteren, informatie kunnen plaatsen, hulp kunnen vragen en kunnen aanbieden. 

We werken nauw samen met de redactie van het wijkblad bijvoorbeeld door de agenda het hele jaar up to date te houden. 

Van links naar rechts ziet u

Rogier Teerenstra  is beheerder van de wijkwebsite van Nijmegen-Zuid, hij helpt ons met maken van een goed werkende website.

Annelies de Wildt, lid van de wijkraad van Brakkenstein, ze verzorgt onder meer de fotografie.

Henk Sikking, lid van wijkraad en redactie van wijkblad Brakkenstein, contacten met scholen en organisaties.

Patricia Verhelst, wijkbewoonster,  werkzaam als communicatie adviseur van een gemeente in Gelderland, helpt de werkgroep bij het schrijven en het zich profileren.

Hannie van der Meer, van het sociaal wijk team zuid, helpt ons met de contacten naar de gemeente en de organisaties. Hannie is sinds 2017 geen lid meer van de werkgroep.

Ron Reefman, redactielid van wijkblad Brakkenstein, onder meer contacten met de ondernemers. Ron is in juli 2018 onverwachts overleden.


Laatste berichten

Buitenrepetitie - Live muziek Midden in de Wijk

Henk Sikking (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 3 juli 2018

Activiteit: Buitenrepetitie - live muziek midden in de wijk Geplaatst door: Harmonie Tarcisius ( Harmonie Tarcisius ) Begint op: dinsdag, 3 juli 2018 om 18:20 Eindigt op: dinsdag, 3 juli 2018 om 21:30 Locatie: Kanunnik Mijllinckstraat, Nijmegen, Nederland Harmonie Tarcisius verlaat op deze (hopelijk) zomerse dinsdagavond het traditionele repetitielokaal en trekt erop...

Lees verder
Websitestatistieken juni 2018

Websitestatistieken juni 2018

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 1 juli 2018

Hoera, het online dorpsplein van Brakkensteit groeit nog steeds! Hieronder lees je het overzicht van het gebruik de afgelopen maand, juni 2018: - Er zijn afgelopen maand 3 nieuwe inschrijvingen bijgekomen, van 391...

Lees verder
Brakkensteinse buurtfoto's!

Brakkensteinse buurtfoto's!

Rogier Teerenstra (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 26 juni 2018

Wisten jullie dat er ook hele mooie foto's van Brakkenstein op de buurtsite te vinden zijn? Van activiteiten, van de omgeving, van de natuur! Neem een kijkje via de onderstaande link (of scroll naar beneden en...

Lees verder
Jeu de Boules en Schaken op het plein van Aqua Viva

Jeu de Boules en Schaken op het plein van Aqua Viva

Henk Sikking (Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein) 8 juni 2018

Beste wijkbewoner, Op 4 juni hebben we de jeu de boulesbaan feestelijk geopend. Vanaf vandaag is de baan ter beschikking van iedereen. U kunt uw eigen jeu-de-boules mee nemen, maar u kunt ook van onze ballen...

Lees verder
Bekijk meer nieuws van Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein »