Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
15-11-2018
Hulp
Menskracht voor de Estafette "Wandelen met bewoners van de Veste.
05-11-2018
Overig
Is een taak als bestuursvoorzitter jou op het lijf geschreven? Dan vertellen we jou hier graag meer over. - Je bent het eerste aanspreekpunt en fungeert als het gezicht van onze organisatie - Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de stichting en daarmee verantwoordelijk voor het opdrachtgeverschap aan de uitvoeringsorganisatie - De coördinatie & aansturing van activiteiten wordt gedaan door twee betaalde medewerkers - Kennis van techniek, onderwijs en andere zaken rondom voorzitterschap helpen je bij het uitvoeren van de functie - Je leidt de vergaderingen van het bestuur - Je voert eventuele functionerings- en beoordelingsgesprekken met de coördinatoren van de werkvloer -Je hebt ervaring in het besturen van een stichting en het leiden van dialoog en discussies; -Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en uitvoer van de visie vanuit de stichting; -Je bent in staat de visie van de stichting op inspirerende wijze uit te dragen in maatschappij en media; - Je bent in staat om mensen te motiveren en de teamgeest binnen het bestuur en de stichting te bevorderen; - Je hebt een netwerk in de wereld van educatieve en/of technische organisaties, ambtelijke en politiek Nijmegen is een pre.
22-10-2018
Hulp
Weet jij van alles over materialen en gereedschappen? Ben jij handig met bestellingen en onderhoud? Kortom: Ben jij de enthousiaste materiaalbeheerd(st)er die wij zoeken binnen ons team? - Onderhoud van inventaris en apparatuur. - Herstellen van eventuele beschadigingen aan materialen en gereedschappen. - Het verzorgen van materiaalbestellingen. - Hout op maat zagen voor werkstukjes. Alles gaat in samenwerking met teamcollega's.
09-09-2018
Hulp
Festival der Kunsten zoekt gezellige kaartjescontroleurs voor 6 en 7 oktober in Bottendaal, Nijmegen van 12.00 tot 18.00 uur of een gedeelte ervan
Pagina's (1): 1