Menu

X Omdat je bent ingelogd zie je op deze pagina de berichten uit al je groepen. Alleen jij ziet deze informatie.

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
08-03-2018
Hulp
De stichting Tussenschoolse Opvang BRAKKENSTEIN is op zoek naar enthousiaste overblijfkrachten of invalkrachten. Wat verwachten wij van jou? Je bent enthousiast, sociaal, hulpvaardig en kindvriendelijk ingesteld. Je bent minimaal één tot twee keer per week beschikbaar. Je beschikt over of bent bereid tot het volgen van een basistraining leid(st)er Tussenschoolse Opvang. Tijdens het overblijven wordt gezamenlijk gegeten. De overblijfkracht zorgt ervoor dat de lunch op een rustige en prettige manier verloopt. Daarna kunnen de kinderen vrij spelen. Afhankelijk van het weer is dit binnen en/of buiten. Bij het buitenspelen wordt er toezicht gehouden door de overblijfkracht. Bij het binnenspelen begeleid je hen bij het spelen (o.a. knutselen). Wat bieden wij? Wij bieden een fijne werkomgeving, begeleiding door de coördinator en een vrijwilligersvergoeding.
05-03-2018
Overig
Gezocht vrijwilliger voor de huiswinkel in WZC Boszicht. Je runt samen met 5 collega vrijwilligers de hele huiswinkel van bestellen tot verkoop. Verder help je de bewoner daar waar nodig. Je bedient de kassa en vult de voorraad aan. Interesse? Voor meer informatie kun je terecht bij Ingrid Schampers e-mail: i.schampers@zzgzorggroep.nl of 0651231813
26-02-2018
Vervoer
Er is een initiatief gaande om te komen tot een TukTuk dienst voor ouder Brakkensteiners. Op de site https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/brakkenstein/project/een-toek-toek-of-e-car-voor-brakkenstein-en-omgeving- Kun je een hartje plaatsen als je dit een goed initiatief vindt!
01-02-2018
Hulp
Even voorstellen: ik ben Leendert Wijtman 69 jaar. ben blind en ik heb afgelopen jaar een onderbeenamputatie ondergaan. Ik woon in de wijk Brakkenstein. Wie wil met mij in de rolstoel een wandeling maken? Het kan zijn dat ik met een prothese weer kan lopen, dan is het toch fijn als ik met iemand aan de arm naar buiten kan. Mijn hobby’s zijn beeldende kunst en muziek beluisteren Ik ben bereikbaar onder telefoonnummer 024 – 355 73 01 of mobiel 06 – 27 204 705 email info@leendertwijtman.nl!Alvast bedankt voor uw reactie. Alvast bedankt voor uw reactie! (op verzoek van Leendert plaats ik (Henk Sikking) deze vraag om hulp)
Pagina's (1): 1