Menu

Hulp gevraagd

Hieronder zie je een overzicht van alle vragen van je buurtgenoten. Kun jij helpen?

Pagina's (1): 1
datum titel categorie vraag
28-06-2018
Overig
Beste allemaal, wij zijn studenten van het UNICEF studententeam. Wij organiseren dit jaar weer de Vierdaagse voor UNICEF, en we zijn hiervoor nog druk op zoek naar lopers! Via de link: https://helpmee.unicef.nl/nijmeegse-vierdaagse-2018 kunt u zich aanmelden als u graag de vierdaagse voor UNICEF wilt lopen :)! Op de website kunt u ook meer informatie vinden over het lopen voor het goede doel. Voor vragen kunt u terecht bij: unicef.studentennijmegen@gmail.com.
20-06-2018
Overig
Wie helpt mee de buurt duurzamer te maken ? Cooperatie Noviostroom zoekt leden......
24-05-2018
Hulp
We zoeken mensen die het leuk vinden te helpen bij een creatief project, namelijk het maken van twee mozaïek tafels voor het terras van woonzorgcentrum Boszicht. Tijdstip (dag en tijd) in overleg.
24-05-2018
Tuinieren
Woonzorgcentrum Boszicht op de Heemraadstraat 10 zoekt helpende handen in de tuin. Liefst op donderdag, twee uur in de ochtend of middag, 1 tot 4x per maand.
22-05-2018
Dieren
Gevraagd lieve betrouwbare en ervaren kattenoppas, liefst uit Brakkenstein, voor af en toe en tijdens vakantieweek augustus 2018. Mijn buren verzorgen meestal mijn kat als ik weg ben maar dat kan niet altijd. En in augustus, als ik ruim een week weg ben, is dat voor hen niet mogelijk. Ik zoek iemand die gek is op katten en mijn kat twee keer per dag kan verzorgen als ik er niet ben. Eventuele vergoeding in overleg.
02-05-2018
Hulp
Beste buurtbewoners, Ik heb op https://nijmegen.mijnwijkplan.nl/project/natuur-speeltuin-brakkenstein mijn idee geplaatst mbt de uitbreiding van de natuurspeeltuin. Hopelijk zijn er meer mensen die dit willen, zouden jullie dan mijn plan willen liken? hoe meer mensen, hoe groter de kans dat we dit voor elkaar krijgen.
Pagina's (1): 1