Mijnbrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Op zoek naar een kamer in Nijmegen :)

2 september 2019


Goedemorgen Brakkenstein! 

Ik kom uit Denemarken, en ben 11 maanden geleden naar Nijmegen verhuisd om mijn master stedenbouw te doen. Ik moet over twee weken mijn kamer uit, en om niet in een kartonnen doos onder een brug te moeten wonen zoek ik met spoed een kamer. Ik woon momenteel in Hatertse Hei, en had eigenlijk al hier een nieuwe kamer gevonden, maar de verhuurder heeft helaas last minute afgezegd dus daardoor de haast. Ik vind het best gezellig om hier te wonen, dus ik zou graag weer iets vinden in deze hoek van Nijmegen. (Maar als je nou toevallig ergens anders een kamer vrij heeft zou ik dat ook wel willen). Ik vind het wel interessant om eventueel met mensen die niet studenten zijn te wonen, om een beetje uit sociale zeepbel te ontsnappen :) Mijn budget is Max 500/maand

Kort over mezelf: Ik ben 28 jaar oud, en ben op dit moment bezig ben met mijn scriptieonderzoek over het gebruik van openbare ruimtes in de Nijmeegse binnenstad. Naast mijn studie ga ik vaak badmintonnen of ultimate frisbee spelen. Verder ben ik fotograaf, en ga af en toe op reis om nieuwe interessante delen van de wereld te ontdekken. 

ik had redelijk veel Zondag met Lubach gekeken voordat ik naar Nederland verhuisde, dus ik spreek redelijk goed Nederlands, Maar ik heb dus nog niet zo ontzettend veel ervaring met Nederlands schrijven dus ik hoop dat het meevalt om mijn geschreven Nederlands te lezen. 

 

Groetjes Bjørn

Ik ben bereikbaar op 061 7777 913. Whatsapp +56 966 00 4974

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.