MijnBrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

kindermassage en individuele kinderyoga

21 januari 2020
  • 38 weergaven


Kindermassage: Bij kinderen kan een ontspannende massage uitermate effectief zijn. Onder andere kinderen die gespannen zijn (buikpijn/hoofdpijnklachten), zich moeilijk kunnen concentreren of moeizaam in slaap kunnen komen. Maar ook voor (hoog) gevoelige kinderen helpt het om beter te aarden. Zij zullen minder stressgevoelig zijn en beter slapen. Kosten 45 min. 29 euro

Ind. kinderyoga: Zit je kind echt niet lekker in haar/zijn vel dan kan deze vorm van kinderyoga wellicht jullie weer op weg helpen. Ik kijk wat er nodig is om weer wat ontspanning te brengen.
Vaak is dat een combinatie van yoga- en ontspanningsoefeningen en kindermassage. Op die manier komen kinderen vaak weer meer bij zichzelf en lekker in hun vel!
Ik kijk samen met het kind en 1 ouder wat de klachten zijn en geef tips en adviezen om thuis verder mee te gaan. Vaak gaat het na 2 a 3 sessies van een uur alweer een stuk beter.
 Kosten individuele kinderyoga: 40 euro per sessie. Meer info www.dekinderzaak.nl

Deel dit bericht!
Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.