Over Ron

Wat vind je het leukste aan je buurt?

Gemoedelijk, prettige mensen, veel natuur, rustig. En toch vrij dicht bij het centrum. En Nijmegen-Oost. Je hebt de rust hier in Brakkenstein en als je meer "drukte" wil, dan is dat dichtbij te vinden.

Wat voor werk doe je?

Freelancer (ZZP-er). (Planologisch) onderzoek en advies op diverse terreinen: m.n. dagelijkse leefomgeving van mensen. De leefomgeving bepaalt (in ieder geval voor een deel) het gedrag van mensen. En omgekeerd. Dit is niet "zweverig": alleen op basis van goede informatie zijn juiste beslissingen te nemen met betrekking tot beleid en de inrichting van ieders leefruimte. Denk aan zaken als leefbaarheid en veiligheid van buurten, woningbouw, werkgelegenheid, verkeer en vervoer, parkeren, recreatie, functioneren van (overheids)organisaties, (klanttevredenheid e.d.) . Enzovoorts ... Onze ervaring (30 jaar): het gaat niet zozeer over inhoudelijke kennis, maar vooral om: inleven ! En hoe pak je het dan aan !

Wat doe je in je vrije tijd?

Eén van mijn favoriete is: trouwe-logeer-viervoeter natuur in omgeving laten (her)ontdekken (is er veel van (!). Heb ze zin in .... Eg wel !!! "De baasje laat niet de hond uit, maar de hond de baasje ... ". (Vraagje tussendoor: welk ras hond is dit ?) Verder: bordspelen (met drankje & etentje vooraf; en tijdens & ook daarna): Risk, Triviant & de laatste jaren vooral Kolonisten, Zeevaarders en diverse andere varianten. Altijd in voor iets nieuws !

Wat wil je nog meer vertellen?

Schrijf je in als gebruiker van onze website met je eigen profiel. Je kunt zelfstandig berichten/foto's/filmpjes/vlogs etc. plaatsen. Gratis. Hou de site levendig! En wie weet wat voor contacten het oplevert ...

Groepen

Werkgroep wijkwebsite mijnbrakkenstein
Initiatief/project, Overig
Wijkblad Brakkenstein
Initiatief/project, Overig

Bedrijven

Reefman Consult
ZZP-er, 06 - 23 92 85 95
Berichten
Bekijk alle berichten