MijnBrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Tennisvereniging Rapiditas serveert een viergangen menu voor nieuwe leden

  • 59 weergaven

Nieuwe leden kunnen de komende weken kennismaken met de gezelligste tennisclub van Nijmegen met de Appetizer (gratis proeftraining), gevolgd door het Voorgerecht, Hoofdgerecht en Dessert.

Appetizer

Wil jij gratis en vrijblijvend kennismaken met de mooie tennissport, kom dan op 18 en 21 maart naar de Appetizer op ons tennispark aan de d’Almarasweg 24 in Nijmegen. De Appetizer is een gratis proeftraining voor jeugd en volwassenen. 

Jeugd t/m 17 jaar 

Alle jeugd van 4 t/m 17 jaar is welkom op 18 maart van 16 tot 17 uur en/of 21 maart van 10-11 uur. Wellicht heb je nog een vriendje, vriendinnetje, buur of familielid, die ook graag mee wil meedoen. Een echte tennisleraar laat jou zien hoe het spelletje gaat en je mag meteen oefenen met je slag. Doe je mee? 

Volwassenen

Voor volwassenen wordt de proefles 21 maart gegeven van 11.00 tot 12.00 uur. Een ideale kans om vrijblijvend een balletje te slaan en een kijkje te nemen op onze gezellige tennisvereniging. Kom je ook?

Wil je je aanmelden voor de Appetizer, vul dan het inschrijfformulier in.

Voorgerecht, hoofdgerecht en dessert

Heb je na deze appetizer de smaak te pakken? Dan kun je verder met het Voorgerecht. Hierbij krijg je tegen een kleine bijdrage 4 extra trainingen zonder dat je daarbij meteen lid te hoeft te worden. Bij het Hoofdgerecht hoort een volledig lidmaatschap en 10 zomertrainingen. Het Dessert bestaat uit 1 toernooitraining en deelname aan de Clubkampioenschappen, gratis bij deelname aan het hoofdgerecht.

 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.