Details

Vrijdag 12 augustus 2022 tussen 17:30 en 23:00
Afgelopen
Villa Klein Heumen
Scheidingsweg, Nijmegen, Nederland

Op 12 augustus organiseren we de welbekende pubquiz. Dit keer maken we er een speciale zomer editie van bij Villa Klein Heumen (om de hoek bij BUUR). Bij deze editie van de pubquiz kan je namelijk ook komen BBQ-en.

Voor 22,5 euro per persoon kan je vanaf 17:30 komen BBQ-en. Je kunt reserveren tussen 17:30 en 18:30. Op de BBQ komen 2 soorten vlees (of vega) grillgerechten, geroosterde groenten, salades en brood met dips. Alles is huisgemaakt en verantwoord zoals je gewend bent bij BUUR.

Na de BBQ start de pubquiz om 20:30. Deelname is gratis als je bent komen BBQ-en. Geen tijd om te komen eten? Dan zijn de kosten voor de quiz 5,- per persoon.

Teams bestaan weer uit 3 tot 6 personen en aanmelden* kan via door te vermelden met hoeveel personen je komt BBQ'en, eventuele dieetwensen en het aantal mensen dat komt quizzen.

* BUUR is een bedrijf met duurzame doelstellingen. Om voedselverspilling tegen te gaan vragen we om je voor 8 augustus aan te melden voor de BBQ. Hierna kan je je nog aanmelden in overleg. Annulering na 8 augustus brengt kosten met zich mee.


Over de organisator

BUUR
Met BUUR creëren we een woonkamer waar iedereen zich op zijn plek kan voelen, een plek waar ontmoeting centraal staat. De ontmoeting...... Lees meer