Details

Zondag 25 september 2022 tussen 09:00 en 12:00
Afgelopen
Cordium Centrum voor Groei en Ontwikkeling
De Ruyterstraat, Nijmegen, Nederland

Op zondag 25 september vindt het mini-retreat 'Ochtend met Aandacht' weer plaats in het Cordium van 9.00-12.00 uur, georganiseerd door Louise Hendriks (zuiver-bewustzijn) & Lara Felix (moment: www.larafelix.nl).

Tijdens onze Ochtend met Aandacht gaan we vertragen, de stilte in en de aandacht naar onszelf brengen. Een ochtend met een heerlijk programma met o.a. mindfulness, ademwerk, klankenbad, meditaties en oefeningen uit de positieve psychologie.

In deze wereld vol prikkels is het namelijk vaak lastig om je rust te vinden. Tel daar onze grote hoeveelheid keuzes en hoge verwachtingen bij op en je hebt de perfecte cocktail voor stress of spanning. Dit kan zorgen voor mentale en lichamelijke druk. Het is wat dat betreft niet makkelijk om jezelf met rust en ruimte in je hoofd aandachtig door het leven te bewegen. Daarom gunnen wij iedereen een ochtend van innerlijke rust tijdens ons mini-retreat. Een ochtend om helemaal op te laden, veelal in stilte, zonder afleidingen of to-do lijstjes. Je gedachten minder serieus te nemen of zelfs los te laten en enkel te ‘zijn’. Lekker ontspannen en in contact komen met je lichaam.

- Aanmelden kan via 
- Investering: 59 euro
* Ervaring met de inhoud van het programma is niet nodig. 

Over de organisator

Lara Felix
Lara heeft nog niets over zichzelf geschreven.