MijnBrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Impressie Opening Stip Zuid 1-10-2019

  • 207 weergaven


Gistermiddag 1 oktober bezoek ik  de nieuwe Stip Zuid voor Brakkenstein, Grootstal en Hatertse Hei in Wijkcentrum de Schakel, aan de Archimedesstraat 9 in Grootstal. Namens de wijkraad van Brakkenstein, de wijkwebsite mijnbrakkenstein en het wijkblad  feliciteer ik Marjo Scheffer en haar team met de mooie, nieuwe locatie. Ik praat met Hannie van der Meer, opbouwwerkster van Bindkracht 10 en ook met Mo, vrijwilliger van Stip Zuid die veel nieuwkomers uit andere landen wegwijs maakt. Op de flyer lees ik waarvoor zoal naar een STIP gaat:

Andere mensen helpen

Een goed idee voor de buurt

Zorg of hulp nodig

Vragen over regels en papieren.

Ik heb Marjo en de andere vrijwilligers gevraagd om op deze site en in het wijkblad meer bekendheid te geven aan de mogelijkheden van het STIP met duidelijke verhalen en voorbeelden. Ik kreeg van Marjo enkele leuke foto's die een beeld geven van de opening. Er was taart, maar ik koos voor een paar van de lekkernijen op een van de foto's. 

Browser niet ondersteund
Je browser wordt helaas niet ondersteund. Hierdoor kan het zijn dat sommige onderdelen van de site niet volledig werken. Lees hier meer over welke browsers we ondersteunen of update je browser.