Heerlijke Noedle salade:
Ingrediënten
voor 4 personen
3 bosuien, in reepjes
1 mango, in partjes
1 courgette, in dunne linten van 0,5 cm dikte
1 winterpeen, in dunne reepjes
1 gele paprika, in dunne reepjes
1 limoen, in partjes
250 g mihoen
30 g pinda’s
5 g koriander, grof gesneden
5 g munt, grof gesneden
zonnebloemolie
voor de dressing
1 limoen, het sap
1 teentje knoflook, geperst
2 el sesamolie
2 el pindakaas
1 el sriracha
1 el agavesiroop
Bereidingswijze
1. Verhit wat zonnebloemolie in een grillpan of een contactgrill en grill de mango partjes 4 minuten hierin totdat er grillstrepen ontstaan. Keer halverwege om. Herhaal dit voor de courgettelinten.
2. Bereid de mihoen volgens de bereidingswijze op de verpakking.
3. Meng de ingrediënten voor de dressing in een kom.
4. Doe de mango, courgette, winterpeen, gele paprika en mihoen in een kom, voeg de helft van de dressing toe en hussel het geheel door elkaar. Garneer met de koriander, munt en pinda’s. Serveer met limoenpartjes en de overgebleven dressing. Serveer direct.