Ingrediënten voor 4 personen:
- 200 gram groene linzen
- 3 stuks rode bieten
- 1 rode ui
- 100 gram geitenkaas verse, harde of zachte en brie
- 75 gram gebrande hazelnoten
- 10 stuks snoep tomaatjes
- 1 volkoren stokbroodje
- laurier, tijm, oregano, basilicum, peper, zout en olijfolie
Linzen en gaarkoken met laurier, en tijm volgens de verpakking.
Rode bieten koken tot het velletje loslaat. Beide laten afkoelen.
Ui in super dunne halve maantjes snijden.
Tomaatjes wassen, halveren, aanmaken met olijfolie, oregano, peper/ zout.
Hazelnoten in droge pan roosteren.
Geitenkaas kruimelen of schaven en evt. brie in puntjes verdelen.
Brood insnijden , deel kaas inleggen, afbakken in de oven 200 graden C.
Linzen aanmaken met ui, peper, zout, olijfolie en partjes rode biet
In schaal scheppen en decoreren met de kaas en tomaatjes.
Serveren met gebakken brood.
Eet smakelijk!