Voorbereiding
- Snijd kipfilet ( of de gerookte kip) in dunne reepjes.
Bereidingswijze
- Bestrooi de kip met peper, zout en kerrie. bak dit in de pan met boter gaar. Laat afkoelen. (Dit hoeft niet als je gerookte kip gebruikt.
- Klop olie, citroensap, gembersiroop en mosterd tot sausje.
- Roer de fijngesneden gember erdoor breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de sla over 4 coupes.
- Schep de kip, de aardbeien, de in reepjes gesneden brie en het sausje luchtig door elkaar en verdeel het mengsel over de coupes.
Heerlijk voor een warme dag, Eet smakelijk!
Ingrediënten
- 200 g kipfilet ( je kan ook gerookte kip doen. Zonder de kerrie)
- 1 tl kerrie
- 25 g margarine
- 100 g roombrie
- 2 stuks gemberbolletjes
- 4 el olie ( zonnebloem of olijf)
- 4 el citroensap
- 2 el gembersiroop
- 1 tl mosterd
- 100 g aardbeien
- 4 blaadjes sla/ ijsberg of andere sla.
- 4 takjes selderij
- Cashew noten