Ingrediënten; 3 personen
- 1 rol vers bladerdeeg
- 100 gr paddenstoelen
- 2 portobello’s
- 1 handje rucola
- 1 rode ui
- 2 tenen knoflook
- 75 gr geraspte kaas
- 125 gr roomkaas
- 1 handje walnoten
- peper en zout
- Snuf gedroogde tijm
Bereiding
- Oven op200° graden.
- Portobello’s in reepjes/ paddenstoelen in plakjes.
- Snijd : ui (ringen) en knoflook (fijn).
- Verhit olie. Bak paddenstoelen, knoflook, en ui 2 minuutjes op hoog vuur.
- Rol het bladerdeeg af. Besmeer het binnen een rand (1 cm) met roomkaas.
- Paddenstoelen en ui er over.Peper, zout en tijm.
- Hak de walnoten grof en bestrooi de plaattaart hiermee.Verdeel geraspte kaas er over.
- Ca. 20 minuten bakken in de oven.
- Bestrooi met wat rucola, tijm, peper en zout en wat olijf olie.