Ingrediënten 4 personen
- 8 tortilla wraps
- 3 tomaten, in stukjes gesneden
- 250 gr crème fraiche of zure room
- 150 gr mais uit blik of pot
- 310 gr kidneybonen uit blik of pot
- verse koriander naar smaak of ketoembar
- 1 pot milde salsasaus of tacosaus
100 gr geraspte kaas - Je kan ook nog courgette of paprika toevoegen als extra groenten
Guacamole:
- 4 rijpe avocado's
- 1 grote ui
- 3 teentjes knoflook
- 1 limoen
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 220 graden.
- Maak als eerste de guacamole.
- Schil de avocado’s en prak deze fijn.
- Hak het uitje en de knoflook fijn en schep deze door de avocado.
- Knijp de limoen uit boven het kommetje en schep nogmaals goed door.
- Vet een ovenschaal in met een beetje boter of olie.
- Leg een tortillawrap op de bodem en besmeer deze met 1/4 deel van de guacamole.
- Verdeel wat van de stukjes tomaat en de grof gehakte koriander er over.
- Dek af met een tortilla wrap en besmeer deze met wat tacosaus en verdeel wat crème fraiche, bonen en mais er over.
- Herhaal dit nog 3 x bestrooi de bovenzijde met de geraspte kaas.
- Zet de tortillataart ongeveer 20 min in de oven.
Eet Smakelijk!