Welkom op de nieuwe site!
Actieve inwoners uit meer dan 50 wijken en dorpen werkten mee aan deze nieuwe lay-out. Samen kwamen we tot een weergave waarmee je nog meer kunt ontdekken over je buurt. Veel plezier en leuke ontmoetingen gewenst!

Mijnbrakkenstein.nl

Inloggen of inschrijven

Rogier Teerenstra

Over Rogier

Buurt pluspunten

Ik woon aan de uiterste rand van Hatertse Hei. Ik woon er al jaren. Er is veel groen en bovendien zijn de mensen hartelijk en aardig. Dat vind ik leuk.

Werk

Als vrijwilliger ben ik de social mediamanager en webredacteur op dit platform. Hier verzamel ik verhalen van wijkbewoners en schrijf over allerlei onderwerpen in de buurt. Mijn belangrijkste taak: het verhaal van de mensen helpen te vertellen.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd schrijf ik veel. Ik ben o.a. columnist bij De Heistal, de wijkkrant van Grootstal en Hatertse Hei, en bij Wijkblad Brakkenstein. Ook heb ik een eigen blog, te vinden via: rogierteerenstra.wordpress.com. Daar schrijf ik graag over sociale vraagstukken, (cultuur)psychologie, filosofie en spiritualiteit. Daarnaast lees ik veel en ga ik graag naar de film.

Meer informatie

Ik hou van verhalen. Van kleine, menselijke verhalen, maar ook van de grote verhalen, de mythen en heldenverhalen. Ik hou van de structuur die verhalen ons bieden, de inspiratie en de betekenis die erin verscholen zit. Zelfs achter een puur verzonnen verhaal schuilt vaak meer simpelweg de verzonnen oppervlakte. Het is om die reden ook dat ik met veel plezier community manager ben, want een buurt en een wijk zit vol van verhalen en het zijn de verhalen die ons binden. Ik zou je daarom ook willen uitnodigen: gebruik dit platform en vertel me jouw verhaal!